Blogg

Ett kort besök till Hallstad Ängar, Östergötland.

Ett besök till det kända och vackra naturreservatet Hallstad Ängar i Östergötland.

 Efter ett tungt regnfall och en stor lång kö på stora vägen innan Rimforsa tack vare vägarbete, så var jag beredd att ge upp och istället återvända en annan dag. Men helt plötsligt släppte regnet och jag lyckades komma förbi vägarbetet och åkte till Hallstad Ängar. Jag har besökt den här platsen många gånger innan och jag brukar inte ha så tur med vädret, men just denna gång som kom solen samt en regnbåge fram. Jag skyndade mig att ta bilder innan solen gick ner över Järnlunden.

 

Vill ni använda dessa bilder i marknadsföringssyfte eller köpa som print så tveka inte att höra av er:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

hä3

hä4

hä7

hä9

hä6

hä1

hä2

hä5

hä8

 

Taggar: järnlunden, natur östergötland, hallstad ängar, kinda kommun, kinda östergötland, natur reservat östergötland

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.