Blogg

Sålde min största fototavla någonsin

Nästan 1.5 meter lång och 90 cm bred fototavla med en Nielsen ram som har reflexfritt glas. Detta är min största fotoprint någonsin, som nu hänger i en restaurang i Linköping.

 För att se hela motivet korrekt så får ni vrida på huvudet :) Bilden är tagen i vertikalt format. Jag har sagt detta innan och jag säger det igen, när det kommer till fotografering så är den bästa känslan när kunder hör av sig och vill hänga mina tavlor i sina hem eller på jobbet. Den känslan är lika fantastisk som när man är ute och tar dessa bilder och får njuta av naturen. Jag är så tacksam till alla som köper mina fototavlor, ni är verkligen uppskattade. Om du eller någon du känner vill köpa en tavla av mig så tveka inte att höra av er då till mig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skriv i ett av kontaktformulären här inne på hemsidan.

 

Mvh

 

Christian Lindsten - Lindstenfoto

 

stor tavla 1

 

 

Taggar: Lindstenfoto, fototavlor, fototavla, fototavla sverige, naturfotografering

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.