Blogg

Mina bilder med i kronprinsessan Victorias nya bok

Mina bilder med i kronprinsessan Victorias nya bok om Sveriges natur.

 

När bokförlaget Max Ström kontaktade mig och undrade om dom kunde få använda mina bilder i en ny bok om Sveriges natur, så blev jag glatt överaskad. Jag är en stor fan av deras böcker sedan tidigare.

Men som en bonus så fick jag reda på att boken ska huvudsakligen handla om prinsessan Victoria och hennes passion för den Svenska naturen och vandring genom olika landskap. Detta gjorde mig extra glad då jag är väldigt förtjust i både Victoria och kungafamiljen.Boken har 320 sidor, den är väldigt stor i formatet så bilderna betraktas med rättvisa tycker jag. Ibland har böcker på tok för små bilder och då blir inte känslan samma som här.

Vill ni köpa boken så heter den "Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria" och säljs både online och hos dom stora bokhandlarna i Sverige.

 

 

/Christian Lindsten - Lindstenfoto

 

 

blog1111111111

blogg2111111111

 

blog1111


Taggar: Lindstenfoto, upptäck sverige, kronprinsessan victoria bok, max ström

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.