Blogg

Min bild med i det senaste numret av WWF Magasin

Min bild ifrån Tivedens nationalpark kom med i senaste numret, nummer 4, 2019 av WWF Magasin.

 WWF eller även känt som Världsnaturfonden är en organisation dom flesta i dagens samhälle känner till. Jag är själv en stor fan av deras arbete, eftersom jag är så förtjust i både djur och natur. Så när dom ville använda min bild, och dessutom betala mig för det, så blev jag ordentligt glad och taggad. Dom skriver bland annat om klimat, konsumtion, återvinning och resursfördelning. Sen självklart om djur. Jag lägger till en länk till deras hemsidan nedanför om ni vill börja prenumerera på den. Slänger även upp ett par bilder på tidningen och min bild från Tivedens nationalpark där inlandsisen har format landskapet.

 

/Christian Lindsten - Lindstenfoto

 

https://www.wwf.se/magasin/#om-wwf-magasin

 

1

2

Taggar: Lindstenfoto, wwf, WWFmagasine, miljön, rädda naturen

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.