Blogg

Att fotografera i mulet och regnigt höstväder o få det att fungera.

Hösten är den bästa tiden på året om du frågar mig, men det finns även utmaningar som fotograf. Den största utmaningen är det gråa trista vädret som göra att många håller sig inne.

 

Hösten är så vacker med alla färgexplosioner, och det fantastiska luften. Men många väljer att sitta inne och tända en brasa, speciellt under dessa gråa regniga dagar som det finns gott om i Sverige denna tid på året. Att sitta inne vid en brasa är ju fantastiskt, men för er som vill trots detta väder och ge er ut, här kommer jag visa ett gäng bilder som jag hoppas ger er inspiration. Denna typ av bilder kallas ofta "mood" eller "moody" alltså att det är en skön mörk stämning i bilderna. Något som man verkligen känner in i själen. Jag brukar gilla att fånga solnedgångar, dimma med gott om solljus, eller bara ett skönt släpljus. Men jag har verkligen lärt mig att uppskatta det vackra med gråa dagar.

 

Om ni är intresserad av att licensera en av dessa bilder till personligt bruk, eller vill köpa som ett print. Kontakta mig här inne då via kontaktformulären, eller ring 0706123611.

 

/Christian

storarangen6web

mig själv brygga

till ig gör detta till en samling

husvidstorarangen2web

storarangen5web

manbryggastorarangen2

Silent hill

husvidstorarangen1web

häst1

Taggar: Lindstenfoto, mulet väder, dimmig väder, oktober väder

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.