Blogg

Mina fototavlor i nybygget Valla Berså i Linköping.

Mina fototavlor hängandes i Valla Berså, Linköping.

 

 

Nybygget Valla Berså i Linköping, ligger bredvid Johannesborgsparken i stadsdelen Valla. När det stod färdig tidigare i år så var det Linköpings första flerbostadshus byggt i massivträ. Det är en sann ära att få ha mina tavlor hängandes i detta fina bygge. Dom hänger i både trappuppgångarna,lobbyn samt cykel/sällskapsrummet, totalt 34 av mina tavlor hänger på väggarna här. Jag kommer dela med mig av lite bilder både inne och utanför bygget här nedanför. Bilderna inifrån tog jag handhållet med fel objektiv, så det ligger inte mycket arbete bakom dom, bara vanliga snapshots :) Tavlorna ser ännu bättre ut i verkligheten, utskrivna på plexiglas som ger en fantastisk 3d-effekt och ett skönt djup. Om du som privatperson, eller företagsägare vill investera i tavlor till hem/kontor, tveka inte att kontakta mig då.

 

 

berså 10

 

berså 2

 

berså 3

 

berså 4

 

 

berså 5

 

berså 6

 

berså 7

 

berså 8

 

berså 9

 

berså 11

Taggar: Lindstenfoto, fotograf östergötland, fotograf linköping, fototavla sverige, östegötland fototavla, valla berså

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.