Blogg

Tidig höstfotografering av bröllopspar

Hösten har äntligen nått oss, och det är ett sant nöje att få fota bröllopspar under den här fantastiska säsongen.

 Det var runt 20 grader utanför Linköping, då jag fotade Maria och Patrik. Något som gör det extra roligt att fota vackra bröllopspar är att folk som går eller kör förbi, nästan alla antingen vinkar eller ger oss ett léende. För er som vill boka mig, passa på då hösten är kort och jag har andra bokningar också. Jag plåtar även porträtt under vintern, bara att höra av er via hemsidan eller telefon om ni är intresserade av det.

 

/Christian Lindsten - Lindstenfoto

 

b5

 

b6

 

b15

 

b9

 

b11

 

b14

Taggar: Lindstenfoto, Fotograf, fotograf östergötland, fotograf linköping, bröllopfotograf

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.