Blogg

Mina tavlor auktioneras ut till välgörenhet

Mina tavlor auktioneras ut till välgörenhet, i samarbete med Tappra barn och tradera.

 Efter att mina tavlor auktionerades ut via Tappra barns auktion i Linköping tidigare i år så är det en ära att få samarbeta med dom igen, och denna gång så är tradera inblandade också. Så detta kommer bli jättebra. Mina tavlor delar samma auktion med föremål som: Petter Northugs skidor, Dregens luftgitarr, Jesper Parneviks golfklubba och Tre Kronos landslagströja. Jag kommer visa mina bilder nedanför och även länka till auktionen om ni är sugna på att gå in och bjuda, glöm inte att detta går till välgörenhet.

 

Länk: https://www.tradera.com/item/2301/297344387/naturfotografi-tavlor-av-christian-lindsten-till-forman-for-tappra-barn

 

 

/Christian Lindsten - Lindstenfoto

 

 sdsaa

 

lilla huset vanligt

 

vallmo 2

 

Taggar: Lindstenfoto, Fotograf, fototavlor, fotograf östergötland, fotograf linköping, tappra barn, tradera, tradera fototavlor, auktion fototavlor

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.