Blogg

Mina fototavlor till salu

Jag får konstant förfrågningar om mina fototavlor, så jag ville dela med mig av några bilder på mina utskrifter.

Under 2 års tid så har jag haft diverse utställningar och även sålt tavlor via min hemsida och kontakter. Mina kunder är allt ifrån privatpersoner till företag. Jag använder mig att utskrifter från 2 företag. Dom bilderna jag vill visa er idag kommer ifrån ett företag som heter BestCanvas.se Jag har använt dom nu under en längre tid och dom har både grym kundservice och är billiga, samt gör riktigt bra utskrifter. På dessa bilder nedanför så har jag skrivit ut på akryl, men det går även att skriva ut på canvastavla egen bild Den större är 80x60 och den mindre är 60x40. Förutom den fantastiska kvalitén på dessa utskrifter så finns det flera fördelar. Dom väger inte så mycket som man kan tro, det går att ordna med en bra "list" som upphängning på baksidan och bilderna får en 3D effekt som gör att dom poppar ut när man ser dom i verkligheten. Jag rekommenderar att hänga dom med en stark lampa riktat mot tavlan, men det går utmärkt utan också. Företaget erbjuder även Fotopresenter som jag kommer börja sälja framöver med mina bilder på.

 

 

Om du är intresserad av att ha en av mina tavlor hängandes på din eller någon annans vägg, kontakta mig här inne då så skapar vi något vackert.

 

 

 
 
 
bestcanvas1
 
 
 
 
 
 
 
 
bestcanvas2
 
 
 
 
 
 
bestcanvas3
 
 
 
 
 
bestcanvas4
 
 
 
 
bestcanvas5
 
 
 
 
 
bestcanvas6
 

Taggar: Online Shop, Lindstenfoto, fotokonst, christian lindsten, bestcanvas, acryltavla, acryl

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.