Blogg

Mina tavlor sålda via auktion för välgörenhet

Fick äran att auktionera ut mina tavlor till välgörande ändamål, på tappra barns event i konsert och kongress, Linköping 24/5.

 Jag har tidigare sålt mina tavlor via vernissage och diverse utställningar runt om i Linköping. Nu fick jag chansen att dela i ett mycket välplanerat och imponerande event. Det var kändisar där, god mat och trevlig stämning. Måste bara tacka tappra barn och Niklas Lillman som organiserar dessa event så väl. Ni kan besöka deras sida här : http://tapprabarn.se/

 

/Christian Lindsten

 

 

 

tappra barn 1

 

 

tappra barn 2

 

 

 

tappra barn 3

 

 

tappra barn 4

 

 

tappra barn 5

 

 

 

tappra barn 6

 

 

 

tappra barn 7

 

 

 

tappra barn 8

Taggar: Lindstenfoto, porträtt linköping, christian lindsten, företagsfotograf, tappra barn, konsert och kongress linköping, björn borg, håkan hellström

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.