Blogg

Vårbesök i Silverfallet utanför Skövde och Hjo

Ett besök vid Silverfallets naturreservat väster om Skövde och i den trevliga staden Hjo.

 Det här var mitt första besök vid Silverfallet och mitt andra besök i den vackra småstaden Hjo som ligger vid Vättern. När jag kom hem så var jag 2 stycken fästingar rikare på kroppen, men det var det värt. En varm och trevlig vårdag med sällskap av Monika som visade runt mig i området inte långt ifrån där hon växte upp. Kan verkligen rekommendera ett besök här, testa dock att åka hit efter att det har regnat för då är det mera flöde i vattenfallen.

 

/Lindstenfoto

 

 

 

silverfallen

 

 

 

modell skövde1

 

 

växter skövde1

 

 

hjo1

 

 

hjo2

 

Taggar: Lindstenfoto, vättern, fotograf östergötland, fotograf linköping, silverfallet, skövde, hjo, hjo fyr

Du är välkommen att kontakta mig med
frågor om priser och olika tjänster.